Cabina de vopsire auto

FAM SRL – Arezzo – Italia

FAM SRL – este o firma specializata in proiectarea si constructia de cabine de vopsire industriale pentru autoturisme si caroserii. Fiecare instalatie este conceputa pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor, prin solutii de inalta calitate si deosebita atentie acordata detaliilor tipice pentru lucrarile industriale si artizanale. Sectorul Auto include o serie de cabine de vopsire / cuptoare, zona de pregatire, cabine de vopsit cu filtru uscat si cabine pentru amestecul produselor de vopsire. Sectorul industrial cuprinde numeroasele cerinte ale pietei vopsirii industriale: pre-tratamente ale produselor de mari dimensiuni, aplicare de vopsele lichide sau pulberi si ulterior uscarea la temperaturi ridicate a diverselor articole fabricate din metal, sticla, plastic, lemn, etc.

Cabina de vopsire auto SILVER

Cabina de vopsire auto, tip Silver –  poate fi amplasata pe un postament de zidarie echipat cu canale de evacuare a aerului si este destinata aplicarii prin pulverizare si uscarii ulterioare a produselor de acoperire lichide. Fluxul de aer generat de unitatea de ventilatie termica este introdus in instalatie printr-un pleum superior prevazut cu filtre pentru inlaturarea prafului. Grupul de ventilatie poate fi cu: baterie de incalzire cu apa calda, arzator pe gaz: metan sau GPL, arzator pe motorina.

Model cabina de vopsireLungime LatimeInaltimeDebit de aer
SILVER 72007200 mm4000 mm2800 mm20000 mc/h
SILVER 60006000 mm4000 mm2500 mm16-18000 mc/h

Cabina de vopsire auto IRON

Cabina de vopsire auto, tip IRON –  poate fi amplasata direct pe platforma betonata, nu necesita canale subterane pentru evacuarea aerului. Aerul este evacuat prin intermediul unui perete aspirant situat in partea posterioara a instalatiei. Cabina de vopsire este prevazuta cu un grup de aspirare si un grup de ventilatie termica. Grupul de ventilatie poate fi cu: baterie de incalzire cu apa calda, arzator pe gaz: metan sau GPL, arzator pe motorina.

Model cabina de vopsireLungime LatimeInaltimeDebit de aer
IRON 72007200 mm4000 mm2800 mm20.000 mc/h
IRON 60006000 mm4000 mm2500 mm20,000 mc/h