Ghilotine si masini de imbinat furnir

Casati Macchine – Marnate – Italia

Firma Casati Macchine a fost fondata in anul 1946 iar cele trei generatii ale familiei au construit si dezvoltat strategii si proiecte de-a lungul timpului oferind produse de inalta calitate.  Datorita know-how-ului si personalului specializat, Cassati Macchine este o firma ce poate oferi clientilor produse de ultima generatie la calitati superioare.

Productia de masini cuprinde:

  • Ghilotine de tivire pachete de furnir cu una sau doua lame
  • Ghilotine hidraulice pentru taiere transversala pachete de furnir
  • Instalatii de maruntire furnir
  • Masini de imbinat furnir cu fir sau adeziv
  • Instalatii pentru producerea rolei de furnir
  • Masini pentru productia de canturi din furnir
  • Masini de gaurit pentru montare ghidaje si balamale

Ghilotina electro-hidraulica pentru pachete de furnir
Model – CIM

Ghilotina electro-hidraulica pentru pachete de furnir este masina care detine, datorita solutiilor constructive originale, caracteristici de utilizare avantajoase pentru firmele ce au un departament dedicat prelucrarii furnirului. Structura masinii este din otel electrosudat cu sectiunea mesei de lucru potrivita pentru a garanta o rigiditate crescuta.

Mai multe detalii …

Ghilotina electro-hidraulica pentru pachete de furnir
Model – BIG

Ghilotina electro-hidraulica model BIG, permite printr-o singura operatiune taierea pachetul de furnir pe ambele parti. Tivirea pachetului are loc datorita miscarii simultane a unui cutit superior si unul inferior. Primul cutit este montat pe structura fixa iar al doilea pe partea posterioara a mesei mobile.

Mai multe detalii …

Ghilotina hidraulica pentru taiere transversala pachete de furnir
Model TIO

Ghilotina hidraulica completa cu presor, cu structura robusta special proiectata pentru forta si viteza necesara taierii transversale a pachetului de furnir. Operatiunea de taiere vine efectuata cu ambele maine de la doua butoane de pe o consola orientabila (Conform normelor CE).

Mai multe detalii …