Linii de productie ambalaje din lemn

Delta SRL  – Crevalcore – Bologna – Italia

Suntem reprezentanti in Romania ai firmei Delta Srl, firma producatoare de linii destinate productiei de ambalaje din lemn. Firma activeaza pe piata din anul 1995, construind masini de asamblat paleti din lemn si datorita succesului atins in timp, compania si-a dezvoltat propria capacitate tehnica, adaptand produsele in raport cu evoluția pieței. Flexibilitatea capacitatii de productie combinata cu tehnologia de ultima generatie si posibilitatea de personalizare a instalatiilor de asamblare paleti din lemn, permit satisfacerea oricaror exigente, constituind in acelasi timp punctul forte al companiei. Asociat Acimall (Asociatia Producatorilor italieni de masini si accesorii pentru prelucrarea lemnului).

Masina hidraulica de asamblat paleti din lemn, cu masa alternanta 

Model: CHA

Masina de asamblat paleti, cu masa alternanta este ideala, precisa si rapida pentru firmele care estimeaza o capacitate de lucru de 500/600 paleti/schimb de 8 ore. Dimensiunea standard de lucru este 1.500 mm lungime, latime de 1200/1500 mm si inaltime de la 20 mm la 160 mm. (la cerere: diverse lungimi de lucru). Aceasta masina de asamblat paleti este echipata cu clesti simpli de blocare pneumatica si 1 sau 2 distribuitori de cuie. Reglarea masinii si viteza ciclului de lucru se face automat  de catre operator prin intermediul unui PLC. Masina de asamblat paleti este dotata cu toate protectiile si sistemele de siguranta conform Normelor CE.

Mai multe detalii …

Masina hidraulica de asamblat paleti din lemn, cu tapet
Model: CHT

Masina hidraulica de asamblat paleti din lemn, cu tapet are structura realizata din teava rectangulara din otel de inalta rezistenta. Este solutia ideala pentru construirea de paleti din lemn cu dimensiuni maxime de lucru: lungime 1400 mm si latime: 1200 mm (Reglarea latimii se realizeaza electronic). Masina de asambalat paleti – rapida si de precizie mare – este recomandata pentru firmele ce estimeaza o capacitate de lucru zilnica de 1500 paleti/schimb de 8 ore. Secvente operarationale automatizate si controlate de la PLC.

Mai multe detalii …

Masina automata de taiat in pachet

Model: TPA 120

Masina automata de taiat in pachet, este proiectata tinand cont de greutatea si dimensiunile materialului de taiat si transferat. Structura supradimensionata a unitatii de taiere impreuna cu  mecanica de ultima generatie, garanteaza o miscare lina si precizie mare de taiere. Unitatea de taiere este formata dintr-un fierastrau cu lant ce permite taierea in pachet de jos in sus, prin apasare la partea superioara a pachetului cu ajutorul presorilor. Rumegusul este descarcat secvential fara a permite tasarea si blocarea lamei fierastraului. Cursa de ridicare reglabila prin intermediul variatorului de viteza. Sistem de tensionare lant cu dispozitiv de recuperare alungire. Viteza de taiere reglabila automat de la PLC.

Mai multe detalii …

Masina hidraulica de asamblat paleti din lemn de mari dimensiuni
Model: MASTER

Masina hidraulica de asamblat paleti din lemn Model Master realizeaza paleti de dimensiuni mari si/sau paleti perimetrali si /sau paleti inchisi. Este solutia ideala pentru firmele ce doresc sa realizeze paleti la scara industriala. Dimensiunile paletilor de la: lungime 800 mm – latime 600 mm pana la 3000 mm lungime si latime 1350 mm. (La cerere se pot produce masini cu lungimi majorate). Reglarea masinii si a vitezei ciclului de lucru se realizeaza in mod automat de catre operator de la PLC, prin intermediul unui panou de comanda cu Touch Screen, ce permite gestionare automata:

  • numar si combinatii de asamblari in cuie de efectuat , atunci cand se utilizeaza in acelasi timp mai multe tipuri de cuie
  • timp de pauza a unui ciclu de lucru
  • durata unui ciclu de lucru

Mai multe detalii …