Remorci si Macarale
Forestiere

Remorci si macarale forestiere

TMC Lemn Invest SRL, impreuna cu producatorii Italieni: Icar Bazzoli Enzo si Bernabei Silvio – va ofera o gama foarte diversificata de macarale si remorci forestiere. Icar Bazzoli Enzo si Bernabei Silvio sunt 2 companii de sine statatoare ce se bucura de o mare experienta profesionala in constructia de echipamente forestiere, care permit utilizatorului o exploatare facila pe termen indelungat.

Mai multe detalii …

Remorci agricole si forestiere Bernabei Silvio

Bernabei Silvio  este o companie, infiintata in anul 1978. Experienta acumulata pe parcursul acestei lungi perioade a ajutat-o sa castige, prin profesionalism, o calitate superioara a produsului finit. Remorcile  sunt fabricate si testate in fiecare detaliu in interiorul companiei, pentru acest motiv, masinile sunt construite pe cerintele specifice ale fiecarui client in parte.

 

Mai multe detalii …

Macarale agricole si forestiere Icar Bazoli Enzo SRL

Icar Bazoli Enzo SRL este prezenta in sectorul agricol si forestier de peste 60 de ani. Experienta acumulata in decusrul anilor, ii permite sa ofere solutii inovative aplicabile in diverse domenii de activitate pentru recoltarea: bustenilor, crengilor, fanului, etc. sau a diverselor materiale voluminoase.
Producem si comercializam: macarale forestiere cu graifer, pentru remorci agricole si forestiere, macarale cu graifer pentru reciclare materiale, montate pe camion sau fixe pentru depozit, incarcatoare mobile, incarcatoare agricole, graifere, etc.

 

Mai multe detalii …