Aburitoare de cherestea
De Nardi SRL

Aburitoare
Uscatoare cherestea

De Nardi SRL Campolongo sul Brenta – Vicenza – Italia

De Nardi Srl – este o firma specializata cu o vasta experienta in productia si exploatarea camerelor de uscare, fiind unul dintre cei mai importanti producatori de Uscatoare de cherestea, Aburitoare de Cherestea, Camere de tratament termic, oferind clientilor sai produse de inalta calitate si fiabilitate, satisfacand astfel asteptarile celor mai exigenti clienti cu solutii complete si eficiente. Instalatiile sunt construite din materiale de inalta calitate fiind usor de montat si pus in functiune, exploatare facila gratie sistemelor avansate de control automat. Fundamental pentru o uscare ideala este sistemul automat de control de inalta fiabilitate cu tele-asistenta online via internet.
Asiguram: montaj, service, punere in functiune, instruire personal si asistenta post-vanzare rapida si eficienta. 

Aburitoare de cherestea
Model VAP-D

Aburitoare

Aburitoarele de cherestea – Model VAP-D  sunt realizate cu sistem de aburire directa. La aburirea directa aburul de joasa presiune vine distribuit direct in interiorul camerei prin intermediul unei tevi din otel INOX. Acest tip de aburitoare de cherestea se utilizeaza in special pentru lemnul de fag cand se doreste o colorare uniforma, o reducere a tensiunilor interne si a defectelor precum si distrugerea agentilor biologici existenti (ciuperci, insecte, etc,). Aburitoarele de cherestea pot fi executate in functie de solicitarile clientului, pornind de la realizarea de camere de aburire dintr-o singura celula si ajungandu-se la realizarea mai multor aburitoare de cherestea ce pot fi montate in baterie.

Mai multe detalii …

Aburitoare de cherestea
Model VAP-I

Aburitoare

Camere de aburire cherestea – Model VAP-I  sunt realizate cu sistem de aburire indirecta. Aceste aburitoare de cherestea sunt o versiune superioara a camerelor de aburire model VAP-D datorita faptului ca aburul este produs direct in camera de aburire intr-o cuva prin intermediul unei serpentine din INOX, incalzita cu abur sau apa supraincalzita. Acest tip de aburitor se utilizeaza in special pentru lemnul de fag cand se doreste o colorare uniforma, o reducere a tensiunilor interne si a defectelor precum si distrugerea agentilor biologici existenti (ciuperci, insecte, etc,). Aburitoarele de cherestea pot fi executate in functie de solicitarile clientului, pornind de la realizarea de camere de aburire dintr-o singura celula si ajungandu-se la realizarea mai multor aburitoare de cherestea ce pot fi montate in baterie.

Mai multe detalii …

Caracteristici principale Aburitoare cherestea – Model VAP-D si VAP-I:

  • Structura construita complet din profile extrudate din aluminiu
  • Peretii aburitoarelor si usile cu izolatie din vata minerala bazaltica
  • Usa de acces monobloc sau usa cu canate
  • Sistem de incalzire cu schimbatoare de caldura din otel INOX
  • Sistem de protectie la supra-presiune
  • Finisaje din aluminiu
  • Sistem de control complet automat

Mai multe detalii …