Uscatoare cherestea.
Camere de uscare cherestea.
De Nardi SRL – Italia

Uscatoare cherestea
Uscatoare cherestea

De Nardi SRL Campolongo sul Brenta – Vicenza – Italia – uscatoare cherestea

De Nardi Srl – este o firma specializata cu o vasta experienta in productia si exploatarea camerelor de uscare, fiind unul dintre cei mai importanti producatori de Uscatoare de cherestea, Aburitoare de Cherestea, Camere de tratament termic, oferind clientilor sai produse de inalta calitate si fiabilitate, satisfacand astfel asteptarile celor mai exigenti clienti cu solutii complete si eficiente. Instalatiile sunt construite din materiale de inalta calitate fiind usor de montat si pus in functiune, exploatare facila gratie sistemelor avansate de control automat. Fundamental pentru o uscare ideala este sistemul automat de control de inalta fiabilitate cu tele-asistenta online via internet.
Asiguram: montaj, service, punere in functiune, instruire personal si asistenta post-vanzare rapida si eficienta. 

Camere de uscare cherestea
Model KTR

Uscatoare cherestea

Camere de uscare – De Nardi SRL

Camere de uscare cherestea model KTR – sunt camere de uscare traditionale adaptate pentru uscarea diferitelor tipuri de cherestea. Gama de produse destinate uscarii lemnului, este foarte diversificata pornind de la instalatii de mici dimensiuni cu capacitaţi de 15–20 mc, pana la instalatii de mari dimensiuni cu capacitati de 150–200 mc intr-o singura celula. Se pot executa capacitati de uscare modulare din mai multe celule montate in baterie.

Caracteristici principale Camere de uscare – De Nardi SRL

 • Structura portanta construita din profile extrudate de aluminiu
 • Izolatia peretilor si usii de acces din vata minerala bazaltica sau izolatie din poliuretan
 • Usa de acces monobloc sau cu canate
 • Sistem de ventilatie reversibil cu palete axiale
 • Schimbatoare de caldura din otel inox si aluminiu
 • Sistem de control automat cu ,,Touch Screen”

Mai multe detalii …

Camere de uscare din zidarie
Model KTR-MUR-TA

Uscatoare cherestea

Camere de uscare din zidarie – De Nardi SRL

Camere de uscare din zidarie model KTR-MUR  – peretii, acoperisul si grinda frontala sunt realizate din zidarie conform specificatiilor noastre de proiectare.
Camere de uscare din zidarie model KTR-MUR-TA – peretii vor fi realizati de catre client dupa specificatiile si desenul nostru.
Gama de produse destinate uscarii lemnului, este foarte diversificata pornind de la camere de uscare de mici dimensiuni cu capacitaţi de 15–20 mc, pana la instalatii de uscare de mari dimensiuni cu capacitati de 150–200 mc intr-o singura celula. Se pot executa capacitati de uscare  din mai multe celule montate in baterie.

Componente principale Camere de uscare din zidarie – De Nardi SRL
KTR MUR si KTR MUR-TA

 • grinda construita complet  din profile extrudate de aluminiu dupa desenul nostru
 • usa monobloc sau usa cu canate
 • izolatia usa din vata minerala bazaltica sau din poliuretan
 • sistem de ventilatie axial, reversibil
 • sistem de umidificare din otel inox
 • usa de inspectie, cosuri si finisaje din aluminiu
 • sistem de control complet automat cu Touch Screen

Mai multe detalii …

Umidometre – Aparate de masura si control umiditate cherestea

Uscatoare cherestea

HYGRO 600 – Umidometru cu ultrasunete pentru cherestea

Umidometrul Hygro 600 permite o masurare rapida a umiditatii, doar prin contactul cu suprafata lemnului. Dimensiunile reduse, determina de asemenao o utilizare facila si practica in acelas timp. Umidometrul dispunde de 7 scale de masurare clasificate in functie de densitatea lemnului.

Uscatoare cherestea

HYGRO 900 – Umidometru cu electrozi de Inox, pentru cherestea

Umidometrul Hygro 600 este un instrument de masura pentru determinarea continutului de apa, prin intermediul a 2 electrozi de Inox ce se infing in fibra lemnului. Este echipat cu un circuit cu microprocesor in masura sa faca in mod automat compensarile valorilor relevate. Dispune de o scala, de la 1 la 4 in baza grupei de apartenenta a lemnului.
Dotari standard: Geanta, tastator, ciocan, electrozi, cheie de serviciu, cabluri, morse, baterie alcalina, manual de utilizare.
Optional: Senzor RH/T pentru masurare temperatura si umiditate relativa aer.

Trimite mesaj

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.